Toon alleen categorie:Informatie Informatie | Gezocht helpende handen

3 januari 2010 19:49 Leeftijd: 9 Jaren

Help mee om milieusite.be te verbeteren en up to date te houden.

Momenteel wordt milieusite.be slechts door mezelf, de webmaster, beheert en onderhouden.  En net zoals vele andere dingen komt een website niet zomaar tot stand.  Er moet met duizend-en-een dingen rekening gehouden worden en er kruipt best veel tijd in om alles up-to-date te houden.  Dat alles gebeurt tijdens mijn vrije tijd waardoor bepaalde dingen lang op zich laten wachten. 

Concreet zou ik graag op termijn de volledige inhoud van de website willen herbekijken, actualiseren en aanvullen.  Ook lijkt het mij interessant om de website te toetsen aan verschillende leerplannen en een deel te voorzien voor leerkrachten over hoe de site binnen de lessen zou kunnen gebruikt worden.

Jammer genoeg beschik ik niet over de tijd en de kennis om dat op een grondige manier te doen en daarom ben ik opzoek naar mensen die vrijwillig en kosteloos willen mee helpen aan de website.  Dit kan door teksten na te lezen, cijfermateriaal te zoeken, een volledig deel te actualiseren en te verbeteren, advies te geven, ... .

Heb jij interesse of wens je meer informatie dan kan je mij contacteren via het formuliertje op deze site.

De webmaster
Glenn Franquet


 
Berichten
WaterAardeLawaaiLichtLucht
Klimaat